Badalona demana a Adif que netegi el lateral de les vies del tren

  0
  IMG_1391.JPG

  23/02/2016 – L’Ajuntament ha fet arribar un requeriment a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries, on també demana revisió i manteniment periòdic.

  L’Ajuntament de Badalona ha fet arribar un requeriment a l’Administrador d’Infraestructures Ferroviàries (ADIF) per demanar una neteja del tram de les vies del tren que hi ha a l’alçada de l’escola del Progrés, ubicada al carrer d’Eduard Maristany, i revisions i manteniment de totes les instal·lacions ferroviàries que hi ha al terme urbà de Badalona. El regidor d’Espais Públics de l’Ajuntament de Badalona, Javier López, ha contactat amb la subdirecció d’operacions del Nordest d’ADIF, que és qui té responsabilitats en aquest assumpte.

   

  Les últimes setmanes, l’Ajuntament de Badalona havia rebut diverses queixes de veïns que mostraven la seva indignació perquè hi havia una gran quantitat d’escombraries acumulades a les vies del tren al carrer d’Eduard Maristany. L’Ajuntament també demana en aquesta carta que ha enviat a ADIF que es faci la revisió i el manteniment periòdic de les vies ferroviàries i de tot el que l’envolta.

   

  Excés de vegetació a la carretera de la Conreria

  El govern també ha demanat al Servei Territorial de Carreteres de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya, que podi la vegetació existent a la confluència de la carretera de la Conreria amb el carrer d’Alella, al barri de Les Guixeres. A les nombroses queixes dels veïns s’hi ha afegit la reclamació de l’empresa TUSGSAL, ja que els autobusos de la línia B3 tenen dificultats de pas en aquesta cruïlla perquè els autobusos topen amb les branques dels arbustos. El regidor d’Espais Públics, Javier López, demana a la Generalitat, responsable del manteniment i cura d’aquests espais, que netegi i podi les zones enjardinades d’aquest tram.