Luís del Olmo rep a Badalona el reconeixement de la FECAC

  0
  DSCF1196.JPG

  23/02/2016 – El comunicador va ser premiat dins les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia, un dels principals actes de les quals han tingut lloc al Teatre Blas Infante.

  La Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC) ha atorgat aquest cap de setmana al Teatre Blas Infante de Badalona el premi a la Labor en Medios de Comunicación al periodista i empresari radiofònic Luís del Olmo. El jurat encarregat d’entregar aquests guardons ha volgut subratllar la “dilatada trajectòria profesional al món de la ràdio durant més de 50 anys”, així com per la seva “contribució a l’entesa entre Catalunya i la resta de pobles d’Espanya”.

   

  L’entrega del premi s’ha emmarcat dins la celebració de les XXXII les Jornades Commemoratives del Dia d’Andalusia, que enguany la FECAC ha organitzat al teatre badaloní. A més de Luís del Olmo, la federació ha entregat premis a diferents artistes, al president del Casal dels Infants o al fundador de la Hermandad Rociera de las Rocinas de Sant Adrià, entre d’altres. La gala, celebrada dissabte al vespre, va comptar també amb actuacions musicals