Badalona destinarà 100.000 euros a habilitar noves àrees de gossos

  0
  27
  perros.jpg

  20/10/2016 – El procés participatiu del pressupost d'inversions inclourà una partida per a àrees de gossos.

  Són moltes les partides i necessitats que es debatran i es podran votar al procés participatiu del Pla d'Acció Municipal i del pressupost d'inversions que s'engegarà les properes setmanes. Una d'elles serà la d'habilitar espais perquè els gossos puguin gaudir de forma lliure i sense perjudicar la convivència entre els seus amos i la resta de la ciutadania.

   

  Hi ha diferents barris on es reclama la instal·lació de nous pipicans i zones d'esbarjo, com ara el barri emergent del Gorg, amb amplis espais a l'entorn del futur canal en els quals manca un àrea habilitada per als animals domèstics. Allà, un grup de ciutadans i ciutadanes van iniciar una campanya de recollida de signatures per demanar a l'Ajuntament la instal·lació d'un pipican que consideren essencial.

   

  El regidor d'Espais Públics, Francesc Duran, avança que el procés participatiu del pressupost d'inversions inclourà una partida d'uns 100.000 euros que estaran destinats a habilitar espais per a gossos. De moment, però, no s'ha definit com es repartiran ni quins districtes es veuran beneficiats. La quantitat podria servir per a quatre o cinc zones de servei.