Badalona disposarà de la platja de la Marina a partir d’aquest divendres, 17 de juliol

  0
  64

  Des del pròxim divendres, 17 de juliol, Badalona disposarà d’una nova platja amb tots els serveis. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, ha anunciat avui que la platja de la Marina, situada entre el dic sud del port de Badalona i el barri de la Mora, entrarà oficialment en servei, una vegada l’Ajuntament ha obtingut l’autorització de la Generalitat de Catalunya.

  A partir del 17 de juliol la platja de la Marina disposarà de tots els serveis dels quals disposen la resta de les platges de la ciutat, com ara la senyalització, els serveis de socorrisme i vigilància, papereres i la neteja nocturna amb màquines de tota la sorra. La nova platja no disposarà no obstant del servei de dutxes. Aquesta instal·lació estarà a punt per a la pròxima temporada d’estiu.

  L’alcalde de Badalona ha destacat que l’obertura d’aquesta platja amb tots els serveis respon a una reivindicació històrica dels veïns i “és una molt bona notícia, no només per al barri de la Mora, sinó també per a Badalona en el seu conjunt”. En aquest sentit, Xavier Garcia Albiol, ha afegit que a la posada en marxa de la platja de la Marina, “seguiran més actuacions d’aquest govern per recuperar l’entorn del barri de la Mora i fer que el nou canal i el port de Badalona esdevinguin una nova centralitat i una zona referent de Badalona”.

  Els treballs de descontaminació d’aquest espai, la neteja i l’enderrocament d’antigues construccions ha anat a càrrec de Marina Badalona SA. La platja de la Marina s’ha regenerat i se l’ha donat la seva forma actual amb l’aportació de prop de 6.000 metres cúbics de sorra procedent del dic de recer del port de Masnou.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí