El Casal Can Mercader reobrirà a la tardor

  0
  67

  El Casal de Gent Gran de Can Mercader, propietat de La Caixa, reobrirà a principis de tardor després que l’excés de soroll obligués a precintar-lo al gener de 2019 per ordre judicial, ha informat l’Ajuntament.

  Després d’una reunió entre l’alcalde, Xavier García Albiol, i el director general de la Fundació La Caixa, Antoni Vila, s’ha decidit que el casal podrà reobrir les seves portes després de l’estiu, però no podrà acollir activitats sorolloses, com a ball o cant de coral, mentre que la resta d’esdeveniments podran desenvolupar-se amb normalitat.

  Durant la trobada s’ha posat també de manifest la impossibilitat d’insonoritzar el local per motius legals, per la qual cosa tant el consistori com La Caixa s’han compromès a trobar un espai pròxim perquè les activitats de major soroll no molestin als veïns.

  Precintat

  El Casal de Gent Gran de Ca Mercader va haver de ser precintat després que una interlocutòria judicial dictaminés el tancament immediat del local per excés de soroll arran de la denúncia d’un particular que es va presentar l’any 2014.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí