Badalona dóna a conèixer els seus joves creadors i artistes a la plaça Pompeu Fabra

  0
  plaça pompeu fabra.jpg

  17/10/2015 – La plaça de Pompeu Fabra acull aquest dissabte 17 d’octubre la 3a Fira de Joves Creadors de Badalona, Connect’Art.

  La plaça de Pompeu Fabra acull aquest dissabte 17 d’octubre la 3a Fira de Joves Creadors de Badalona, Connect’Art, que permet als participants donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra. Enguany s’ha posat l’accent al voltant de les arts en viu amb la participació de diferents propostes del sector com un teatre fòrum, un espectacle de circ aeri, actuacions de màgia i de dansa i intervencions musicals.

   

  Connect’Art comptarà amb una trentena de carpes destinades, entre d’altres disciplines, a la fotografia, l’escultura, la pintura, l’artesania, la confecció de complements, el reciclatge, la joieria i bijuteria, la il·lustració, les arts urbanes i les arts escèniques. Per tal de donar-li un valor afegit, hi haurà un espai de creació dedicat a tallers i s’oferiran xerrades a càrrec de professionals del món de l’emprenedoria artística. També es pretén que hi hagi una participació activa del públic potenciant una fira interactiva.

   

  Les creacions artístiques de caràcter audiovisual tindran presència en un espai de cinema on s’hi projectaran pel·lícules dels festivals Filmets i Barcelona Visual Sound, així com a una intervenció de l’EASD Pau Gargallo que consistirà en una exposició d’obres dels seus alumnes.

   

  La 3a Fira de Joves Creadors Connect’Art, està emmarcada dins del Cicle d’emprenedoria jove a Badalona, un conjunt d’activitats i tallers per a la promoció de l’autoocupació juvenil impulsat pel Consell Comarcal del Barcelonès i les regidories de Joventut dels municipis que hi formen part. La Fira serà el tret de sortida del cicle que es farà durant octubre i novembre.