Badalona dóna una oportunitat a les joves creativitats amb la fira ‘Connect’Art’

  0
  9
  A3 CONNECT'ART.jpg

  12/03/2013 – Tindrà lloc el proper 27 d'abril a la plaça de Pompeu Fabra i està oberta a joves d'entre 14 i 35 anys, que tinguin projectes o obres que vulguin donar a conèixer.

  El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona ha obert aquest mes de març la convocatòria per participar a la 1a Fira de Joves Creadors de Badalona Connect’Art, una mostra que ofereix l’oportunitat als joves de donar a conèixer, exposar i promocionar els seus projectes i la seva obra. La Fira tindrà lloc el dissabte 27 d’abril a la plaça de Pompeu Fabra.

   

  La convocatòria està dirigida a joves d’entre 14 i 35 anys amb un perfil que integri la capacitat creativa, la inquietud i la motivació per innovar i transformar el seu entorn. Les modalitats d’art o artesania amb què es pot participar inclouen la pintura, l’escultura, la ceràmica, la fotografia, l’artesania, el disseny de roba, les arts escèniques, i les creacions audiovisuals, entre altres.

   

  A més de les aproximadament 25 parades que s’instal·laran, hi haurà diversos espais dedicats a tallers i s’oferiran també xerrades a càrrec de professionals del món de l’emprenedoria o dels mateixos participants. També s’efectuaran diverses accions en què el públic assistent podrà participar en el procés de creació d’una obra, amb la idea de realitzar una fira interactiva.

   

  Les sol·licituds per participar en Connect’Art es podran presentar fins al dia 31 de març enviant un correu electrònic a [email protected]. En el cas que el nombre de sol·licituds superi l’espai previst, tindran prioritat les obres dels autors residents a Badalona. També es tindrà en compte l’originalitat i la creativitat de l’obra i dels materials emprats així com la qualitat artística. De la mateixa manera, els organitzadors buscaran un equilibri entre totes les modalitats artístiques. Les bases de participació es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.