Badalona Dracs viatgen a Vilafranca i a València en cerca de dues victòries

  0
  _DSC_0323.jpg

  15/02/2014 – Els júniors viatgen a Vilafranca del Penedès per disputar contra els Barcelona Búflas Júniors; mentre que els sèniors seran a Túria (València) per enfrontar-se davant d'uns dels partits més clàssics amb els Firebats. 

  Avui mateix, dissabte 15 de febrer a les 11.30h, en les pistes d’atletisme de Vilafranca del Penedès, els Barcelona Búfals Júniors que rebran als Badalona Dracs Júniors en la tercera jornada de la Lliga Catalana de Futbol Americà.

   

  Per part de Barcelona Búfals de Victorino Rodríguez, comptarà per a dirigir el joc amb Max Labay que serà ajudat en el joc de carrera per Xavier Gil entre altres. A la defensa, Adrià Antón, Luis Veliz o Joan de Ramón intentaran aturar l’atac de Badalona. En canvi, els Badalona Dracs d’Oscar Olivenza, amb diverses baixes en les seves línies, deixarà que Guillem Pérez sigui l’encarregat de portar el pes de l’equip. Per ajudar-li, com a receptors, tindrà a Adrià Jarque o Pol Méndez en el joc terrestre els temuts Enrique Mellado o Ricardo Millán i a la defensa gent com Xavi Oriola, Diego Luna o Sergio Gómez que intentaran dificultar els envits de l’equip del Poble Nou.

   

  En canvi, de cara a demà al matí diumenge, dia 16, els sèniors dels Dracs es desplaçaran fins la ciutat de Túria per a disputar en la quarta jornada de la LFNA Sèrie A, un dels partits més clàssics, el Firebats contra Dracs. El partit tindrà lloc en el Poliesportiu dels Jardins del Túria.

   

  Els Dracs, segons en la classificació, esperant el duel contra els líders, que venen a la tercera jornada de guanyar a Lions a domicili, esperen continuar aquesta línia en el camí de les victòries. Per això, Oscar Calatayud i Xus Fernández contaran, com sempre, amb Rubén Beltran i Sergi Gonzalo com a directors del joc. En el joc de carrera la dupla Cesar Brugnani i Curtis Canon que prometen posar en dificultats a la defensa valenciana. En el joc aeri viatjaran l’ampli ventall de receptors, després de recuperar fa poc a un dels seus jugadors, com ha estat Joan Carles Bertra. A la defensa, Jordi Brugnani, Xavi Mingo, Dani Franco i els veterans Felipe Archilla i Marcos Carmona, seran els encarregats d’aigualir els envits de l’atac valencià.

   

  Per la seva part, l’equip local, els València Firebats dirigits per Ezequiel Martí, deixaran la direcció del joc a Chris Debosky, a l’atac gent com Carles Redon o Hector Pertegaz intentaran posar les coses difícils a la defensa catalana.