L’Ajuntament de Badalona rep al Centro Cultural Castellano Manchego pel seu 25è aniversari

  0
  Recepció Centro Cultural Castellano Manchego.JPG

  15/02/2014 – L'alcalde i diversos regidors de la ciutat han rebut a l'entitat en el Saló de Plens per la seva dedicació en divulgar la cultura castellanomanxega a Badalona i a Catalunya.

  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, entre altres regidors del govern municipal i de l’oposició, han rebut aquest divendres al vespre al Saló de Plens de l’Ajuntament als membres del Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

   

  El Centro Cultural Castellano Manchego de té prop de 500 socis a la ciutat i compta amb un local social situat en el barri de Llefià. L’objectiu principal d’aquesta entitat és divulgar la cultura castellanomanxega a la ciutat i a Catalunya. Entre les activitats que duen a terme hi ha la realització de balls i rondalles; tallers de teatre, manualitats i costura; o cursos d’informàtica, a més de l’organització de sortides culturals i diversos tipus de certàmens.

   

  L’alcalde ha felicitat als membres de l’entitat i els ha considerat com “un exemple que aquesta ciutat s’ha construït amb l’esforç de tots: els de Badalona de tota la vida, i els que han vingut de fora”. “Vull que porteu amb orgull el doble sentiment de sentir-vos de Castella-La Manxa i al mateix temps de Badalona i de Catalunya”, ha afegit Garcia Albiol.