Badalona En Comú es reivindica com l’alternativa al govern d’Albiol

  0
  Badalona En Comú ha celebrat aquest dissabte 12 de juny la seva II Conferència Local on la militància presencialment ha aprovat el documents que marcaran el pas de l’organització durant els pròxims dos anys.
  Amb la mirada posada en les Eleccions Municipals de la y 2023, la formació dels comuns a Badalona ha fet balanç d’aquest dos anys de mandat i ha centrat la seva línia política, organitzativa i comunicativa en aquest congrés. El balanç de gestió votat per unanimitat, així com el document d’organització i comunicació, i el document d’estratègia política ha estat aprovat amb gairebé tots els vots a favor i només una abstenció.
  Una veintena de grups de treball de la formació han col•laborat en la confecció d’aquest document que vol fer una radiografia de l’Estat de la ciutat i dels objectius que té Badalona En Comú per construir l’alternativa d’esquerres.
  Els comuns busquen reforçar la marca Badalona En Comú Podem i teixir un projecte de ciutat fort de la mà de la resta d’organitzacions polítiques d’esquerres. PSC, ERC-Avancem, Guanyem i Podem, han acudit de convidats a la Cloenda de la Conferència dels comuns.
  Durant la cloenda Aïda Llauradó i Dani Alfonso han estat acompanyats també de la diputada badalonina d’En Comú Podem, Susana Segovia, i de l’alcalde del Prat i Responsable de Municipalisme, Lluís Mijoler.
  El coordinador de Badalona En Comú, Dani Alfonso, va reivindicar el treball a la ciutat al costat de les entitats i moviments socials, així com amb les altres forces d’esquerres per defensar els valors de la igualtat, l’ecologisme i el feminisme.
  Aïda Llauradó, coordinadora de Badalona En Comú va expressar la voluntat de seguir treballant amb Podem per consolidar el projecte de ciutat alternatiu per liderar un nou govern ampli d’esquerres.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí