De vacances, amb totes les assignatures aprovades

  0
  92
  Joventut Badalona

  Descans merescut per als jugadors i staff tècnic verd-i-negra. Amb totes les assignatures del curs 2020 – 2021 aprovades, la primera plantilla del Joventut marxa de vacances en una temporada gens fàcil de superar i amb el calendari més atapeït i dens de les darreres temporades.

  Si traiem la calculadora, el primer equip de la Penya ha disputat un total de 60 partits en poc més de 9 mesos, sense tenir en compte les setmanes sense competició i confinament. 36 de Lliga Endesa, 18 d’Eurocup, 3 de play-off, 2 de Lliga Catalana i 1 matx de Copa del Rei. Molts canvis de ritme durant tot aquest temps, excedint el físic més enllà del límit  permès i amb l’afegit de fer-ho sense el suport dels aficionats i socis verd-i-negres a la graderia de l’Olímpic.

  Des de l’estiu, el missatge del club i de Carles Duran sempre ha estat arribar a les fases finals de totes les competicions d’aquesta temporada: Lliga Endesa, Eurocup i Copa del Rei. I així s’ha aconseguit. Tot un èxit que s’ha assolit amb molts factors determinants i decisius que encara milloren i superen el valor de la feina feta. El creixement de Xabi López-ArósteguiNenad Dimitrijevic i Joel Parra tornen a denotar l’aportació dels joves formats al club i del talent ‘made in Penya’, així com l’enorme luxe que suposa gaudir de la màgia de Ferran Bassas en el seu retorn a casa, l’experiència d’Ante Tomic i l’incombustible sentiment, treball i constància d’Albert Ventura en cada partit. Tot això unit al plus que ha aportat Pau Ribas en moments determinants.

  Més enllà del protagonisme que sempre tenen els jugadors formats a casa, aquesta temporada també s’han doctorat a Badalona Simon Birgander i Vladimir Brodziansky. Picant molta pedra, el pivot suec s’ha consolidat a la Lliga Endesa, conjuntament amb uns dels jugadors revelacions la temporada anterior al Monbus ObradoiroBrodziansky. L’aler pivot eslovac ha exhibit el seu canell i ha sumat al vestidor verd-i-negra.

  Temporada excel·lent i regular durant tot el curs. Estadístiques globals molt positives que, en cas de millorar-se, la Penya faria un pas més endavant en una futura temporada amb un llistó alt i que hauria d’il·lusionar encara més.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí