Badalona engega les recollides solidàries d’aliments i joguines

  0
  576_1354882974JOGUINES.jpg

  12/12/2014 – L’Ajuntament de Badalona organitza una nova edició de la campanya Nadal Solidari que inclou la campanya Cap nen sense joguina, ‘Cap persona sense un somriure’ i Despatx d’aliments.

  L’Ajuntament de Badalona organitza una nova edició de la campanya Nadal Solidari que inclou la campanya Cap nen sense joguina, ‘Cap persona sense un somriure’ i Despatx d’aliments, que es porta a terme amb la col·laboració d’entitats i col·lectius ciutadans, Voluntaris Badalona i establiments comercials de la ciutat.

   

  L’objectiu és sensibilitzar els ciutadans i ciutadanes en temes de pau, solidaritat, cooperació i consum responsable. També es pretén fer difusió dels criteris a tenir en compte a l’hora comprar les joguines i de participar en les donacions en la campanya de recollida de joguines per a col·lectius desafavorits de la ciutat per tal que Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribin a totes les llars de la ciutat.

   

  Les persones que vulguin participar en aquesta campanya ho poden fer a través d’una aportació econòmica a l’urna situada a la plaça de la Vila, des del dia 11 de desembre de 2014 al diumenge 5 de gener de 2015; o portant una joguina o aliments al punt de recollida que també està situat a la mateixa plaça durant els mateixos dies, de 10 a 21 hores. Recordem que els aliments que es donin haurien de ser no peribles i les joguines noves o, si són usades, que estiguin en bon estat.

   

  També es pot col·laborar en aquesta campanya solidària portant aliments o joguines als centres cívics de la ciutat, des del dia 1 de desembre i fins al dia 19, de 16.30 a 21.30 hores. D’altra banda, diverses àrees comercials de la ciutat també s’han implicat intensament en aquesta campanya.

   

  Implicació dels centres comercials

   

  El Centre Comercial Montigalà s’ha afegit a la campanya ‘Cap nen sense joguina. Cap persona sense un somriure’. Segons l’acord de col·laboració adoptat amb l’Ajuntament de Badalona, el Centre Comercial Montigalà donarà lots de joguines noves que complementaran les que aportin els ciutadans o les que s’adquireixin amb les col·laboracions econòmiques dels badalonins. El Centre Comercial Montigalà cedirà des de l’11 de desembre fins al 5 de gener un espai per recollir les joguines que aportin els clients d’aquest centre comercial.

   

  També el Centre Comercial Màgic Badalona disposarà d’un punt de recollida des de l’11 de desembre al 5 de gener. Així mateix es comprometrà amb l’aportació de recursos per al desenvolupament de la campanya.

   

  Finalment, l’empresa IKEA posarà un estand de recollida de joguines noves adquirides al seu centre comercial, que seran aportades a la campanya. Així mateix, per cada joguina adquirida, IKEA Badalona aportarà un euro a una entitat de suport i atenció a la infància.

   

  En relació a aquesta campanya hi ha diverses entitats que organitzen actes de solidaritat per a la captació de fons i recursos per a la mateixa. És el cas, per exemple, del CF Badalona, que cada any organitza un partit amistós, del Col·legi Badalonès o del Centro Cultural Agarimos.