Badalona es bolca per ajudar a un nen paraplègic de 5 anys

  0
  Manuel Fernandez.jpg

  26/05/2017 – El cantant Manuel Fernández oferirà un concert solidari per recaptar fons per millorar la vida de Santiago José Jiménez.

   

  Després de l'èxit de la cinquena edició del festival benèfic per a la investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu, celebrat el passat dissabte al Teatre Blas Infante, on diverses entitats i escoles de dansa de la ciutat es van bolcar per aquesta causa; aquest dissabte, 27 de maig a les 20h, el mateix Teatre Blas Infante tornarà a acollir un esdeveniment solidari per recaptar fons per ajudar a un nen paraplègic de només 5 anys.

   

  Estem parlant de Santiago José Jiménez, nascut l'any 2012 en Veneçuela i que al cap dels tres mesos de vida li van detectar una sèrie de malformacions congènites cardíaques que amb el pas del temps li ha provocat diversos trastorns de salut. A partir d'aquí, els seus pares van fundar la Fundació Santiago José Jiménez per a sufragar les despeses que requereixen les intervencions quirúrgiques, els estudis i exàmens mèdics realitzats a Veneçuela i també a arreu del món, ja que des del 2013 viu a Barcelona per millorar els seus tractaments.

   

  Des d'aleshores, Santiago José ha hagut de passar molts dies en hospitals com Sant Joan de Déu de Barcelona i Germans Trias i Pujol, com així també l'Institut Gutmmann. Avui en dia, la seva salut ha anat millorant, però tot i així encara necessita nous materials, com una cadira de rodes especialitzada per a la seva malaltia.

   

  Per això, aquest dissabte, el cantant Manuel Fernández oferirà el concert amb la participació de l'escola de dansa Multiestil i la col·laboració de diverses entitats i comerços de la ciutat. El preu solidari de l'entrada és de 5 euros.