Badalona es converteix aquest cap de setmana en la capital europea de fit kid

  0
  Kit Fid.jpg

  30/10/2015 – El Palau Municipal d'Esports acull el Campionat d'Europa de Fit Kid amb la participació de més de 900 participants de diferents especialitats, entre les quals dance show i jazz funk.

  El Palau Municipal d'Esports acull aquest divendres, dissabte i diumenge el Campionat d'Europa de Fit Kid organitzat pel Club Fit Kid Badalona i la Federació Internacional de la Dansa (IDF).

   

  El campionat iniciarà aquest divendres, 30 d'octubre a les 19 hores amb un acte d'obertura de cerimònia que donarà pas a les primeres demostracions de dance show, fit kid, hip hop de la categoria adulta. Mentre que dissabte i diumenge, 31 d'octubre i 1 de novembre, es veuran les especialitats de fantasia, break dance, tip tap i jazz funk, entre altres, de les categories baby, kid, junior i també adult i que oferiran més de 900 participants d'arreu d'Europa en diferents modalitats: solitari, duo i equip.

   

  Entre les especialitats que es veuran al Palau Municipal, destacar el dance show, on es valora sobretot la tècnica de dansa per excel·lència sense elements acrobàtics. També les danses urbanes, les quals cada vegada disposen de més participants i seguidors, concretament del hip hop i jazz funk. L'actualitat i popularitat de les danses urbanes garanteixen l'espectacle i la diversitat entre el públic assistent.

   

  El fit kid és un esport amb origen badaloní i resultat de la fusió de la dansa moderna amb l'acrobàcia de circ i les demostracions atlètiques i d'equilibri.

   

  D'altra banda, el Club Fit Kid Badalona va néixer l'any 1994 quan es va celebrar la primera competició mundial d'aquest esport, el Campionat d'Espanya al Palau de Congressos de Barcelona, i Alicia López, amb el suport d'entitats públiques de la ciutat, va formar l'entitat. Actualment el club compta amb 250 alumnes, dels quals 63 competeixen.