Badalona es Mou omple la platja de parasols grocs en favor de l’educació pública

  0
  SOS.jpg

  29/07/2013 – El col·lectiu que engloba bona part de la comunitat educativa badalonina va repartir més de 70 parasols grocs a la zona del Pont del Petroli.

  L’educació pública badalonina se’n va de vacances; però fins i tot de vacances continua reivindicant la defensa de l’actual sistema d’ensenyament. Aquest dissabte, 27 de juliol, Badalona es Mou, col·lectiu que aplega estudiants, professorat, pares, mares i directors de les escoles de la ciutat, ha omplert la platja del Pont del Petroli de Badalona de parasols grocs, batejats “parSOS”, en defensa de l’educació pública de qualitat. Han repartit més de 70 unitats i han animat a la gent a publicar a la pàgina de Facebook la foto groga de l’estiu. 

   

  “La defensa de l’educació pública de qualitat no té descans i totes les persones que ho vulguin poden mostrar la seva imatge groga amb la samarreta groga, parasol, adhesiu, xapa, banderola o allò que la imaginació els aconselli des de allà on siguin”, demanen des de Badalona es Mou. La comunitat educativa també comença a preparar la següent acció: una marxa, a finals d’agost, des de Ribes de Freser fins a Barcelona, a càrrec de l’Assemblea Groga, i la qual partirà des de Badalona en l’octava i darrera etapa.