Més de 600 persones assagen la Via Catalana al passeig Marítim de Badalona

  0
  39
  2013-07-27 19.15.10 (Copiar).jpg

  29/07/2013 – Dissabte es va realitzar un assaig de la cadena humana, que va unir Montgat, Badalona i Sant Adrià de Besòs, per proclamar la independència de Catalunya. La Via Catalana definitiva es realitzarà l'11 de setembre a diferents municipis catalans i pretendrà unir Pertús i Alcanar.

  Davant una tarda de calor i xafogor, dissabte es va realitzar l’assaig de la Via Catalana, la cadena humana que unirà Pertús i Alcanar l’11 de setembre, en què més de 600 persones es van aplegar al punt de trobada, el passeig Marítim, i que va unir la ciutat de Sant Adrià de Besòs i Montgat amb l’ajuda també de veïns de Santa Coloma de Gramenet i Tiana.

   

  L’organització de l’assaig, l’Assemblea Nacional Catalana de Badalona, va convocar l’assaig a les cinc de la tarda i no va ser fins a les set quan es va realitzar el moment oportú per realitzar la gran foto que unia les tres ciutats per reclamar la independència de Catalunya. L’assemblea ha valorat que l’assaig ha tingut gran èxit de participació ciutadana i agraeix a totes les persones que han fet possible aquest esdeveniment.

   

  L’assaig va finalitzar amb una onada i crits d’independència que van donar pas al final de festa amb rom cremat, música a la platja de Montgat.