Badalona estrena un servei per demanar que es netegin els contenidors del carrer

  0
  46
  Neteja contenidors 1.JPG

  19/12/2014 -L’Ajuntament de Badalona posa a disposició dels ciutadans un telèfon perquè els veïns puguin trucar i demanar que es netegi un contenidor d’escombraries si aquest fa mala olor o presenta alguna altra incidència de salubritat.

  L’Ajuntament de Badalona ha posat a disposició dels ciutadans el telèfon 901 114 115 perquè els veïns puguin trucar i demanar que es netegi un contenidor d’escombraries si aquest fa mala olor o presenta alguna altra incidència de salubritat. Aquest número, que fins ara només atenia les peticions de recollida d’objectes voluminosos, està actiu de 9 a 19 hores i és totalment gratuït per al ciutadà. El temps de resposta per efectuar aquesta neteja especial del contenidor és d’entre 48 i 72 hores.

   

  L’Àrea de Via Pública i Mobilitat ha posat en marxa aquest nou servei perquè es reben moltes sol·licituds de neteja de contenidors des de tots els barris d’aquesta ciutat. A Badalona hi ha un total de 4.000 contenidors i els equips disponibles per a la neteja de contenidors són dos, un pel matí i l’altre per la tarda.

   

  Aquest sevei extraordinari de neteja, que s’activa quan els veïns truquen per denunciar males olors procedents dels contenidors, complementa la neteja programada amb els baldejos que ja es fan de forma habitual i periòdica a tots els barris de la ciutat. Tant en el cas de la neteja ordinària com en el sistema especial de reforç, els contenidors es netegen amb aigua a pressió i desinfectant.