Badalona fa el primer pas per al nou contracte de la neteja: un procés participatiu per conèixer la percepció ciutadana

  0

  Les mancances de l’actual servei públic de neteja són evidents i les queixes entre els veïns són constants. L’Ajuntament ha fet el primer pas per al nou contracte de neteja i recollida de residus de Badalona. Avui s’ha posat en marxa un procés participatiu que recollirà les valoracions i les propostes ciutadanes que es tindran en compte en la definició de les condicions tècniques del nou contracte.

  Amb uns 22 milions d’euros anuals, el contracte de servei de neteja i residus és el que té l’import econòmic més alt de l’Ajuntament i es troba actualment en pròrroga després que hagi caducat fa dos anys.

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha presentat avui la campanya BADALONA + NETA que té com a objectiu fomentar la participació ciutadana i el debat públic sobre el servei de neteja i la recollida de residus. En el marc d’aquesta campanya, s’ha presentat una enquesta oberta a tota la ciutadania de Badalona que es pot respondre des d’avui i fins al dia 30 d’abril de 2023 a través de la plataforma Badalona Participa

  L’alcalde ha explicat que: “som conscients de les actuals mancances en neteja a l’espai públic i per aquest motiu convido la ciutadania a participar en aquesta enquesta, els resultats de la qual ens ajudaran a definir entre totes i tots els serveis de neteja i recollida de residus de Badalona per als pròxims anys. Les aportacions i valoracions que facin les persones que hi participin es tindran en compte per definir les condicions tècniques del nou contracte de neteja”, ha afegit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí