El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull una activitat que promou la pràctica de l’esport escolar

  0
  86

  El parc de Can Solei i Ca l’Arnús, acull aquest divendres, 24 de març, de 10 a 12 hores, una nova edició de la Badaorientació. Aquesta és la quarta activitat del Badasport, que consisteix en diferents proves d’orientació que es fan per diversos camins i espais del parc. En aquesta activitat hi participen, al mateix dia, 1.100 nois i noies de quart de primària de trenta-sis escoles de la ciutat. 

  El Badasport continuarà al llarg del curs amb dues activitats més: el Badajoc (del 22 al 26 de maig també al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús) i el Badaplatja (del 12 al 16 de juny, a la platja dels Pescadors).

  El Badasport 2022-23 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià, el Club d’Hoquei Sant Josep, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona-La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal i l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona. 

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí