Badalona farà un recompte de les persones sense sostre que hi ha a la ciutat

  0
  51
  o-SIN-TECHO-CORTOS-facebook.jpg

  21/04/2016 – L'Ajuntament, amb el suport tècnic de la Fundació Arrels, durà a terme una batuda pels carrers la nit del 18 de maig.

  Badalona durà a terme el proper mes de maig el seu primer recompte de persones sense sostre que viuen repartides pel municipi. Es tracta d’una iniciativa que es practica des de fa anys a diferents ciutats i que l’Ajuntament ha decidit impulsat enguany, amb la col·laboració tècnica de la Fundació Arrels, una de les entitat amb més experiència en el treball social amb persones sense llar.

   

  El recompte es desenvoluparà durant la nit del 18 de maig, quan un grup de tècnics i voluntaris prèviament formats faran una batuda per tots els barris de la ciutat amb la intenció de veure quantes persones fan nit al carrer i comprovar de forma aproximada les seves situacions. La regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger, explica que aquest procés permetrà tenir un recompte rigorós i un numero aproximat de persones sense sostre a Badalona.

   

  Entitats socials s’alien per treballar amb els sense sostre

   

  Rotger ha avançat que les diferents entitats socials amb presència al territori, com ara Arrels, Folre, Roca i Pi o Creu Roja, entre d’altres, volen sumar esforços i estan treballant plegades per impulsar un projecte comú que doni respostes a la problemàtica social de les persones sense llar. Encara que no es pot informar sobre res concret, de moment, manté que serà imprescindible tenir el número que es desprendrà del recompte.