Rakovic: “Finalment puc dir que m’he posat en forma”

  0
  rako.png

  Va aterrar a Badalona a mitjans de gener, després de molts mesos sense competir al màxim nivell i amb l’objectiu de tornar a fer-se un lloc dins de l’elit del bàsquet. Després de completar una primera volta on l’equip va patir molt a nivell interior, el FIATC Joventut optaria per buscar un reforç per la pintura, trobant l’opció de signar Milovan Rakovic.

   

  En la seva presentació oficial amb la Penya, el serbi advertia que li caldria passar per un procés d’adaptació a la competició que es podria allargar durant un mes. Al final, aquest període s’ha ampliat (quasi tres mesos), però les últimes actuacions del pivot fan pensar que Rakovic ha pogut recuperar la forma.

   

  “Finalment puc dir que ho he aconseguit. M’he posat en forma. Realment mai havia viscut una situació d’inactivitat tan gran. La veritat és que m’hauria agradat que aquest moment arribés més aviat, però no ha estat així”, reconeixia el jugador serbi en la prèvia del partit contra Dominion Bilbao Basket.

   

  En els últims dos encontres, Rakovic s’ha mostrat molt eficaç en l’anotació des de posicions properes a l’anella (9/12), factor que li estava mancant a la Penya. Els 13 punts (11 de valoració) sumats davant el Madrid deixen enrere una etapa on Rakovic havia valorat negatiu en la meitat dels partits que havia disputat.

   

  Malgrat la seva millora, el FIATC Joventut no està sent capaç d’abandonar la línia d’irregularitat que l’ha situat en territori de ningú. “La meva opinió és que en els pròxims partits l’equip hauria d’espavilar abans. No ens podem permetre començar a jugar com un equip a partir de l’últim quart”, afirmava Milovan Rakovic.

   

  “Bàsicament, estem cometent equivocacions. El bàsquet és un esport d’errades i penso que ara mateix els nostres esforços s’han de centrar en reduir les que fem”, afegia.

   

  A Badalona, l’interior verd-i-negre està gaudint de la seva segona experiència a la Lliga Endesa. La primera la viuria al Bilbao (2012-2013), club que aquesta setmana visita l’Olímpic. Parlant des del coneixement de causa, Rakovic identifica la principal arma del Dominion. “L’Axel, l’Álex i el Raül fa molts anys que juguen a Bilbao. Són tres líders molt especials. Crec que el club sempre ha intentat construir un equip que s’adapti bé a ells i aquesta és la raó per la qual poden jugar bé”, manifestava el pivot.