Badalona Guia, la primera aplicació informativa i comercial d’àmbit local per a mòbils

  0
  35
  IMG_5989.JPG

  24/05/2014 – Permet consultar notícies d'actualitat, agenda, dades municipals i d'interès turístic i la guia comercial de la ciutat.

  Des del passat mes de març, qualsevol ciutadà o ciutadana es pot descarregar en el seu smartphone BadalonaGuia, una aplicació mòbil que pretén informar de les notícies i esdeveniments locals, oferir els serveis online de l’Ajuntament i mantenir actualitzades les guies comercials i dades d’interès de la localitat. Es tracta de la primera app -de descàrrega gratuïta i que s’actualitza automàticament quatre cops al dia- amb notícies i informació comercial i turística destacada de Badalona. Es planteja com una eina dinàmica 2.0, en sintonia amb les noves tecnologies i en uns moments en què la comunicació arriba a l’usuari amb la immediatesa de l’ordinador i dels telèfons intel·ligents. És apta per a tots tipus de sistemes de telefonia mòbil Android, iOS i Windors Phone, així com també Blackberry.  

   

  És una iniciativa que surt a la xarxa com una innovadora i potent eina de promoció econòmica i turística que vol projectar Badalona a tot el territori català. I és que la Badalona Guia estarà connectada a tota una xarxa de guies d’àmbit local i comarcal que, poc a poc i durant els darrers mesos, ha anat donant cobertura a tot Catalunya. Al darrera de totes i cadascuna de les guies hi ha un mitjà de comunicació local que s’encarrega de nodrir el progama amb tota la informació necessària, una forma, segons els impulsors de l’aplicació, de preservar “l’essència de la localitat”. En resum: mitjançant una app de 3MB en el teu telèfon, podràs accedir a la guia i la informació detallada de gairebé qualsevol ciutat o poble. Un flux informatiu repartit en tres gans blocs:

   

  1. Agenda i notícies.

  Posem a l’abast dels lectors una plataforma 2.0 pionera al territori amb notícies i la més àmplia agenda d’activitats i de propostes locals.

   

  1. Llocs d’interès.

  Oferim informació detallada dels llocs més destacats de la ciutat que es poden visitar i conèixer: espais naturals, d’interès mediambiental o amb rellevància històrica i la manera de com arribar-hi és a través de GPS sense sortir de l’aplicació. En tot moment, l’usuari de l’APP pot saber a quina distància es toba del lloc a visitar des d’on es troba i com arribar-hi.

   

  1. Empresa i serveis.

  Dins l’ambit comercial, a través de la guia es té l’accés als serveis i als comerços de cada localitat. Tothom hi té cabuda, i podem incorporar-lo si ens ho feu saber. Tanmateix, si algun negoci vol ampliar la seva fitxa amb ofertes, descomptes i annexar enllaços de xarxes socials, web, correu i altres informacions de rellevància, o fins i tot obrir la via de la venda online a través de la segura plataforma de l’app (garantida per CaixaBank), pot contactar amb nosaltres a fi que us fem clients Premium, Premium Plus o Advanced. La recerca, ràpida i clara, es pot fer per nom, per sector, per situació i per ofertes.

   

  Amb l’aparició d’aquest nou canal d’informació es vol oferir a totes les persones de la zona, i també als visitants d’altres indrets, un nou mitjà útil, àgil, còmode i molt intuïtiu que doni més visibilitat al teixit comercial de proximitat i que esdevingui una potent eina informativa.

   

  A nivell català, aquest projecte ha rebut el suport i la col·laboració de moltes entitats, ajuntaments, associacions de comerciants i mitjans de comunicació. L’expansió de l’aplicació, de fet, està sent tant ràpida que ja ha creuat les fronteres de Catalunya i s’ha instaurat en alguns punts de les Illes Balears, València i Aragó.

   

  Descarrega-te-la des de www.badalonaguia.com, a través de la Play Store de Google.