La pressió del Baldiri força el compromís de l’Administració de construir l’ascensor

  0
  83
  baldiri puerta.JPG

  24/05/2014 – Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Badalona han acordat cofinançar la construcció de l’ascensor al centre educatiu.

   

  Dijous a la tarda, després de la cadena humana convocada per l’escola Baldiri Reixac del barri de Llefià, a l’assemblea informativa diària es va rebre amb escepticisme la notícia que la Generalitat s’estava plantejant la construcció d’un ascensor al centre, tal i com estava previst des de fa uns anys, com a inici del procés per convertir l’edifici en una instal·lació adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Un dia després, divendres, es va confirmar la decisió després que el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Badalona es reunissin i acordessin cofinançar la construcció de l’ascensor al centre educatiu.

   

  Les dues administracions analitzen diferents projectes per triar l’opció constructiva que millor s’adapti a l’estructura de l’edifici. Ensenyament  i Ajuntament n’informaran a la comunitat educativa el 30 de maig amb l’objectiu de poder dur a terme les obres aquest estiu.

   

  L'assemblea permanent del Baldiri Reixac ha manifestat en un comunicat que han “aconseguit un compromís que desbloqueja la construcció de l'ascensor després de 3 anys de reclamacions” i que, a partir d'ara, vetllaran “perquè es concreti i garanteixi el seu funcionament el curs 2014-15”. Tot i la importància de l’ascensor, ressalten que encara no tenen el P3 i que continuaran “lluitant fins aconseguir-ho”. Dimarts, abans del Ple municipal, hi ha convocada una protesta a la plaça de la Vila.