Badalona i Cassà triomfen a l’Open Benjamí Ciutat de Badalona

  0
  CTT Badalona 1.jpg

  14/05/2015 –  El passat cap de setmana es va celebrar la setena edició de l'Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis Taula, on van participar un total de nou equips catalans.

  Els dies 9 i 10 de maig es va celebrar una nova edició de l'Open Benjamí Ciutat de Badalona de Tennis Taula,  i ja en van set, organitzat pel Club Tennis Taula Badalona a La Badalonense. Aquesta era la darrera prova oficial i puntuable pel Rànquing Benjamí de la Federació Catalana de Tennis Taula abans de la celebració del Campionat de Catalunya que es celebrarà d'aquí a dues setmanes.

   

  A la jornada del dissabte es va celebrar la competició per equips que va comptar amb 9 equips i que ser dominada pel primer equip del CTT Badalona. Els germans Pau i Arnau Lloret van aconseguir el seu segon triomf a la prova badalonina. La segona posició va ser pel l'equip mixte format pel Cassà i el Vilafranca, mentre que la tercera fou per l'equip veí del Poblenou.

   

  El diumenge es van disputar les competicions individuals. A la femenina la guanyadora va ser la jugadora del TT Cassà, Sílvia Coll, imposant-se amb autoritat en tots els partits, seguida d'Aina Mach de l'Esparreguera. El bronze fou per la jove badalonina Marina Bueno a la seva primera temporada al club.

   

  A la categoria benjamí masculina van participar un total de 19 jugadors representant a nou clubs. Els favorits Puigmolé i Ollé no van fallar i es van endur l'or i la plata, respectivament, seguits de la sorpresa del campionat, Èric Cintas, que va derrotar a Page, finalment quart, en dues ocasions. Els tres badalonins no van aconseguir vèncer en cap trobada, en la seva primera experiència en competició.