Badalona i Sant Adrià desenvoluparan conjuntament el Hub del Barcelonès Nord

  0

  Aquest dimecres al matí l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, i el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, han visitat el sector de les Tres Xemeneies i l’edifici de la CACI per mostrar el compromís de les tres administracions per treballar conjuntament en el desenvolupament del Hub del Coneixement del Barcelonès Nord, que s’emplaçarà en aquestes ubicacions. Aquest projecte consisteix en la creació d’un hub internacional de coneixement per al desenvolupament sostenible i la pau.

  La visita s’ha iniciat a la Nau de Turbines de les Tres Xemeneies, amb la voluntat d’avaluar el seu estat i els usos proposats per a aquest icònic espai en el marc del projecte funcional del nou centre de coneixement. A continuació la visita s’ha traslladat a la CACI de Badalona, l’edifici que actuarà com espai operatiu de qualitat durant el període d’obres, urbanització i desenvolupament del projecte funcional del hub. A més, la CACI albergarà l’Oficina Tècnica de suport del projecte i actuarà com un espai de promoció internacional i d’atracció d’institucions i iniciatives que es puguin sumar al nou punt d’intercanvi de coneixement.

  Durant la visita s’ha explicat que en el termini màxim de sis mesos, el Departament d’Empresa i Coneixement haurà de presentar una proposta de programa de gestió funcional, que haurà d’estar en línia amb el Pla director urbanístic del front litoral en l’àmbit de les Tres Xemeneies, actualment en tramitació. El document haurà d’incloure tant la definició de les activitats a implantar als edificis de la Nau de Turbines i les Tres Xemeneies i al nou àmbit d’activitat econòmica adjacent, de 92,3 hectàrees, com els instruments que garanteixin la participació dels diferents departaments de la Generalitat implicats en el projecte i la coordinació amb les diverses administracions que hi prenen part.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí