Badalona i Sant Adrià exploraran la possibilitat de col·laborar a nivell cultural

  0
  dolors joan callau.jpg

  30/06/2015 – L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, van mantenir ahir al matí una primera trobada per repassar temes d’interès comú per als dos municipis.

  L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau, van mantenir ahir al matí una primera trobada per repassar temes d’interès comú per als dos municipis, com ara projectes de desenvolupament de zones limítrofes entre les dues localitats, les platges o alguns projectes conjunts pendents.

   

  L’alcaldessa de Badalona va valorar molt positivament la primera presa de contacte amb l’alcalde adrianenc. També va afirmar que els dos municipis estudiaran la possibilitat de col·laborar en el desenvolupament conjunt de projectes de caire cultural. Per la seva banda, l’alcalde adrianenc va afirmar que “els dos municipis conformen un continu urbà molt semblant des d’un punt de vista sociològic”, i per això s’ha parlat de “col·laborar culturalment”, quelcom que “no s’ha fet mai”. “Creiem que cal explorar aquesta possiblitat per intentar desenvolupar algunes propostes”.