Entrenar el Círcol i jugar a La Plana era una oferta molt atractiva

  0
  carrasco diari.jpg

  29/6/2015.-  Al Natzaret ha viscut una temporada fantàstica i una altra complicada a Copa Catalunya. El nou repte Víctor Carrasco és entrenar el sènior del Círcol Catòlic.

   

  Víctor Carrasco s’ha format com a entrenador al Sant Josep, passant per totes les categories. Fa dues temporades va marxar al Natzaret per entrenar el sènior a Copa Catalunya. Ara, després d’una temporada complicada, seguirà a Copa dirigint el Círcol Catòlic.

   

  – Com han anat els primers dies com a entrenador del Círcol?

  M’he trobat molt bé. Sempre que arribes a un lloc nou estàs una mica a l’expectativa i intentant adaptar-te el més ràpid al club i en particular a l’equip. Està sent una adaptació mot ràpida gràcies a la coordinació i als entrenadors del club que ho fan tot més fàcil. M’he trobat un club molt proper on s’estan fent molt bé les coses en aquests darrers anys.

   

  – Què es el que més t'ha sorprès?

  Al créixer a la ciutat i conèixer el bàsquet des de fa tants anys no ma sorprès res. Però si que tornar a viure el bàsquet al centre de Badalona em recorda aquell ambient de Sampep i de La Plana de fa anys.

   

  – T'ho vas pensar molt quan t'ho van oferir?

  Per una part sí. Al Natzaret he estat molt a gust, m’han posat les coses sempre molt fàcils i  quan estàs còmode en un lloc costa marxar. Per l’altre part, la il·lusió de portar un grup de jugadors joves,  en un club històric de la ciutat i jugant a una pista com La Plana, que s’omple cada cap de setmana, era també una oferta molt atractiva.

   

  – Era una prioritat seguir a Copa?

  No, la meva prioritat sempre ha estat entrenar a un grup de jugadors amb talent i amb ganes de competir al màxim, evidentment tot aquests requisits te’ls facilita estar en una categoria mes elevada. Però crec que s’han de valorar aspectes molt més importants i no només prioritzar una categoria concreta.

   

  – Què trobaràs a faltar del Sant Andreu?

  A les persones. És el que sempre et queda més a dins i el que acabes recordant amb el pas del anys.  Han estat dos anys molt intensos on he fet molt bones amistats i he conegut a gent a la que aprecio molt.

   

  – Com serà el Círcol d'aquesta temporada?

  Està costant molt a tots els equips sèniors poder mantenir les plantilles de l’any passat i trobarem molts canvis en tots els clubs. Serà un Círcol bastant renovat amb 5 o 6 cares noves, un equip en línies generals jove i amb una filosofia molt clara: ser un equip molt ordenat, constant i molt intens durant els 40 minuts. Esperem competir el màxim possible i que la gent que s’apropi a La Plana pugui gaudir d’un bon bàsquet.

   

  – Després d'una temporada complicada, què esperes del nou projecte??

   Espero poder gaudir molt més del bàsquet i que les lesions ens respectin el màxim possible. En altres aspectes serà totalment diferent, començant per la plantilla. Només hi ha dos jugadors que ja he entrenat i tots els altres començarem una relació entrenador-jugador de 0. Això fa tornar a tenir aquest aire de novetat i de frescor a l’equip que sempre és molt important a principi de temporada. I evidentment, a nivell de resultats, poder aspirar a competir amb qualsevol equip de la categoria.