Badalona incrementarà el 50% l’IBI dels pisos buits

  0

  És un dels acords de pressupost al qual han arribat el govern i Guanyem. L’executiu municipal i Guanyem Badalona han presentat l’acord de pressupost municipal pel 2022. Les partides es donaran a conèixer en audiència pública aquest dijous a les 18h, al Museu de Badalona. La idea és que l’aprovació definitiva del pressupost sigui al maig: primer es farà un ple extraordinari a l’abril per l’aprovació inicial i, posteriorment, un altre al maig.

  Un dels acords que incorpora aquest pressupost és l’increment del 50% de l’IBI als pisos buits. La problemàtica d’habitatge que hi ha a Badalona ha centrat bona part de les negociacions entre el govern i Guanyem. El pressupost pujarà fins als 277 milions d’euros i experimentarà un increment de 100 milions. Només en servei a les persones, es dobla la partida, superant els 83 milions d’euros. Es crearan també dos plans d’habitatge i d’equipaments i un pla de xoc per mantenir els edificis municipals.

  Comissions de seguiment

  Guanyem Badalona podrà fiscalitzar l’execució del pressupost mitjançant la creació de comissions tècniques i polítiques, consells de districte i del consell de ciutat. Tots aquests organismes, presidits per Guanyem, realitzaran reunions, si pot ser “mensuals”, per assegurar el compliment dels acords de pressupost pel que fa a l’execució. Cal destacar que el consell de ciutat fa anys que no es convoca.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí