Una ordre de desnonament pesa sobre una nau ocupada a Antoni Bori

  0
  13

  Un possible desnonament de grans dimensions, igual que el de la nau del Progrés, pot ser una realitat a Badalona en el futur proper. Així ho confirma el regidor de serveis socials, David Torrents, al Badalona Matí. Torrents ha assegurat que l’Ajuntament està fent les gestions pertinents per investigar si sobre la nau ocupada s’hi ha interposat una demanda als jutjats. Això es fa per poder anticipar-se al desnonament i actuar prèviament.

  La nau està al carrer Antoni Bori amb Progrés. Hi viuen unes cinquanta persones. Fa uns deu dies, els representants legals del Banc Santander van fer arribar una notificació als habitants de la nau afirmant que el desnonament es faria avui, 28 de març. Aquest és un mecanisme que s’utilitza per intentar que els ocupants marxin.

  ILP Regularització a Badalona

  La gran majoria dels ocupants de les naus són persones migrades sense documentació ni situació regularitzada al país. El passat cap de setmana, a Badalona es va fer el primer acte del moviment ‘ILP Regularització’, iniciativa legislativa popular que busca obtenir 500.000 firmes a tota Espanya per regularitzar 500.000 persones. L’objectiu és aconseguir 5.000 signatures només a Badalona. La Plataforma Badalona Acull anirà organitzant actes de recollida de signatures.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí