Badalona instal·larà desfibril·ladors a biblioteques, centres esportius i cotxes de policia

  0
  105
  d4f3940d-3ec2-4405-a633-acbba173c7b6.jpg

  28/09/2017 – Surt a licitació l'adquisició de 20 aparells, tres d'ells mòbils per als cotxes de Guàrdia Urbana.

  L'Ajuntament de Badalona donarà aviat un pas més en el seu pla estratègic per convertir el municipi en una ciutat cardioprotegida, un pla que es va inicar aquest mandat i que ja ha portat desfibril·ladors a farmàcies d'arreu de la ciutat i els mercats municipals. Aquests dies ha sortit a licitació l'adquisició de 20 aparells més, que es distribuiran pels equipaments municipals.

   

  Es tracta d'un contracte per a dos anys, amb possibilitat d'un de pròrroga, per incorporar 17 DEA fixes i tres mòbils, per un total de 30.000 euros (sense IVA). Els aparells fixes s'instal·laran a les biblioteques de la ciutat, als principals centres esportius de tots els barris, al Viver i a la Casa de la Vila, mentre que els tres mòbils s'afegiran a les patrulles de la Guàrdia Urbana, que els podrà utilitzar en cas d'emergència.

   

  Les instal·lacions que se'n veuran beneficiades seran: les pistes poliesportives de Can Ferraté, els poliesportius de Casagemes, Llefià, Bufalà i La Plana; els camps de fútbol de Can Cabanyes-Sistrells, Bufalà, Llefià, Badalona i Badalona Sud; la piscina Mireia Belmonte i les biblioteques de Can Casacuberta, Canyadó, Llefià i Lloreda, a més del Viver i la Casa de la Vila.

   

  Les oferta es poden presentar fins al 5 d'octubre. Un cop s'adjudiqui el contracte, el concessionari disposarà de dues setmanes per instal·lar els aparells.