Badalona obre una nova edició dels seus premis literaris

  0
  premis literaris.jpg

  22/02/2016 – Els premis són de 2.000 euros en metàl·lic per al guanyador del Ciutat de Badalona de Narrativa i de 1.000 per als vencedors de la resta de categories.

  L’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb la llibreria El Full i les entitats Festa Nacional dels Països Catalans i Amics del Teatre Zorrilla, ha convocat els premis literaris Ciutat de Badalona 2016. Es tracta del 25è premi Ciutat de Badalona de Narrativa – 29è premi Països Catalans Solstici d’Estiu; el 16è premi Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; el 18è premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil i el 9è premi de Teatre Breu Inicia’t.

   

  Les obres aspirants als premis s’han de presentar, d’acord amb les condicions establertes en les bases, abans del 15 d’abril de 2016, excepte en el cas del 9è premi de Teatre Breu Inicia’t, que s’hauran d’entregar abans del 27 de març de 2016.

   

  Els premis són de 2.000 euros en metàl·lic per al guanyador del Ciutat de Badalona de Narrativa i de 1.000 per als vencedors de la resta de categories, a més de l’edició de totes les obres escollides. Cada categoria serà valorada per un jurat particular, format per la regidora de Cultura, Laia Sabater, diverses figures de la ciutat vinculades al món de la literatura, com Valentí Soler, Joan Soler i Amigó o el professor del Badalonès i escriptor Joaquim Molina, a més de representants de El Full i de les editorials participants i col·laboradores.