Entitats del Districte 2 es donen a conèixer en el parc de les Muntanyetes

  0
  Foto 21-2-16 11 06 54.jpg

  22/02/2016 – Vuit entitats de tots els àmbits socials van tenir cita aquest diumenge per donar-se a conèixer als veïns dels barris de la Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred.

  Un total de vuit entitats dels barris de la Pau, Lloreda, Montigalà i Puigfred, que formen el Districte 2, han tingut una cita aquest diumenge en motiu de la 'D-MOSTRA', una activitat que tenia com a objectiu donar més visibilitat la tasca i la labor que realitzen les entitats del territori i, a la vegada, mostrar-se o donar-se a conèixer a la ciutadania, a més de realitzar activitats infantils i fomentar la implicació dels veïns i veïnes en el districte.

   

  La mostra d'entitats, que va iniciar a les 10 del matí fins a les dues del migdia, es va situar al parc de les Muntanyetes del barri de Montigalà, on es van instal·lar associacions de veïns com Fondo Sistrells i Montigalà; entitats culturals com l'Associació per a la Multiculturalitat  i la Convivència Social (AMICS); juvenils com el Casal de Joves El Lokal de La Pau i l'Esplai Buenoyqué; esportives com Los Planos Skate Plaza, però també entitats de la salut com la Fundació AMIBA i la plataforma Aspanidap.

   

  A més de realitzar diverses activitats per a tota la família, les entitats van realitzar tallers, jocs i actuacions en les seves carpes, exhibicions de cant coral, zumba, futbol, skaters i petanca, entre altres.

   

  Destacar que la 'D-Mostra' és una activitat que s'emmarca en el treball que desenvolupa la 'Xarxa d'Entitats 8' del Pla de Desenvolupament Comunitari La Pau.