Badalona obté el guardó de “Bandera Verda” per la millora en la recollida selectiva de vidre

  0

  El municipi de Badalona és un dels que ha aconseguit els objectius establerts a la campanya estival d’Ecovidrio per promoure el reciclatge d’envasos de vidre als establiments hostalers i de restauració de municipis de costa. Més de 10.000 bars de platja i restaurants ubicats en localitats costaneres de 136 municipis d’Espanya han participat en la campanya “Bandera Verda” per a la recollida selectiva de vidre durant els mesos d’estiu d’aquest any.

  A Badalona s’han recollit selectivament durant el període d’estiu un total de 289.980 quilograms d’envasos de vidre, la qual cosa ha suposat un increment del 25 per cent respecte al mateix període de l’any anterior. Aquestes dades han situat la ciutat de Badalona en el 4r lloc dels 19 municipis catalans participants en aquest repte, sent Tossa de Mar qui ha aconseguit el primer lloc.

  L’acte de lliurament dels guardons de les “Banderes Verdes” tindrà lloc avui dijous, 14 de novembre, a Girona. L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, serà l’encarregat de rebre la distinció de mans del director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, i de la gerent d’Ecovidrio a Catalunya, Sílvia Mayo.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí