Badalona ofereix serveis especials amb motiu de Tots Sants

  0
  Cementiri del Sant Crist - Cementiri Vell.JPG

  30/10/2015 – Consulta l'horari dels cementiris municipals i els serveis d'autobús i d'aparcament habilitats.

  Els dos cementiris de Badalona, el Cementiri de Sant Pere i el Cementiri del Sant Crist, tindran uns horaris especials amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants. El de Sant Pere obrirà aquest diumenge 1 de novembre de 8 a 19 hores. El del Sant Crist, per la seva banda, ha obert tota la setmana i obrirà els dies 30 i 31 d’octubre, de 8 a 18 hores, i el diumenge 1 de novembre, de 8 a 19 hores. Habitualment, l’horari d’aquest cementiri, tant els dies feiners com els festius, és de 8 a 14 hores. Com durant la resta de l’any hi haurà un servei d’escales per a qui ho necessiti.

   

  Serveis d’autobús i aparcament i especials

   

  Durant aquests dies hi haurà un servei especial d’autobusos que cobrirà els recorreguts entre diferents barris i el Cementiri de Sant Pere. Per a més informació es pot trucar a TUSGSAL, al telèfon 901 51 11 51. La resta de l’any la línia 3 de TUSGSAL arriba els diumenges i dies festius al Cementiri de Sant Pere.

   

  Malgrat que es recomana pujar al Cementiri de Sant Pere amb transport públic, s’ha habilitat, només per a aquests dies, una zona on poder aparcar els vehicles amb una entrada independent per la carretera B-500.