Badalona participa a la X Fira Modernista de Barcelona

  0
  54
  firamodernista.jpg

  30/05/2014 – Badalona participa els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny a la X Fira Modernista de Barcelona, que se celebra al carrer de Girona, coincidint amb la Festa Major de l’Eixample.

  Badalona participa els dies 30 i 31 de maig i 1 de juny a la X Fira Modernista de Barcelona, que se celebra al carrer de Girona, coincidint amb la Festa Major de l’Eixample.

   

  El Departament de Turisme de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona hi participarà per tercera vegada amb un estand que té l’objectiu de promocionar, difondre i redescobrir el passat modernista badaloní.

   

  Amb motiu d’aquesta Fira, l’Ajuntament ha preparat una promoció especial que porta el nom de “Ruta turística pel centre històric, una ruta, un regal”. Per aconseguir l’obsequi cal visitar l’estand de l’Oficina de Turisme de Badalona a la X Fira Modernista de Barcelona i demanar una butlleta que s’ha preparat per aquest tema. Posteriorment caldrà anar a l’Oficina de Turisme de la nostra ciutat, ubicada al Centre Cultural El Carme i fer la ruta audioguiada pel centre històric. Finalment, per aconseguir el regal caldrà tornar a l’Oficina de Turisme i mostrar una fotografia feta en algun dels punts de la ruta i lliurar la butlleta aconseguida a la X Fira Modernista. Més endavant, i segons la voluntat del visitant, aquesta fotografia podrà ser compartida a les xarxes socials de l’Oficina de Turisme.

   

  Per altra banda, a l’estand es donarà informació turística general de la ciutat, i en especial sobre el patrimoni romà i les platges i activitats com les Festes de Maig, la Badalona Home Design, o les sortides del quetx Ciutat Badalona.

   

  Els visitants de la Fira Modernista de Barcelona també podran participar en un seguit d’activitats com jocs infantils, titelles, conferències, tallers, diversos espectacles, i una exposició de vehicles de l’època.