Badalona participa per primera vegada a la Mobile Week Catalunya

  0
  77

  Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya han presentat aquest dilluns al Palau Reial de Pedralbes de Barcelona el contingut de la Mobile Week Catalunya 2021. Aquest és el tercer any d’existència i arriba a 18 territoris catalans entre ells Badalona, que s’ha incorporat en aquesta nova edició. Durant una setmana diverses activitats es dedicaran a apropar la tecnologia a la ciutadania a través d’activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital i que es celebrarà, en el cas de Badalona, del 5 a l’10 de juliol. 

  La presentació ha comptat amb la intervenció del Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que ha volgut “fer un reconeixement especial als alcaldes i alcaldesses, als municipis i les comarques que han entès que la tecnologia, és un accelerador del progrés. Un aliat imprescindible en la millora de les seves viles i ciutats”. Puigneró també ha remarcat que “la tecnologia, avui, pot permetre millorar i molt, la governança de les ciutats, però també desenvolupar una nova economia digital que permeti crear oportunitats i arrelar-nos en el territori”. 

   En representació de Badalona han participat a la presentació d’aquesta edició de la Mobile Week Catalunya la regidora de l’Àrea de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa del Amo, i el president i el secretari de l’Associació Restarting Badalona, Ferran Falcó i Oriol Fernández, respectivament.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí