Badalona-Pobla de Mafumet, final de la copa RFEF

  0
  bada hospi.jpeg

  23/09/2015 – Els pròxims dies 7 i 14 d'octubre es jugarà la final autonòmica de la copa federació entre el CF Badalona i el CF Pobla de Mafumet, després que, aquest dimecres, els escapulats eliminessin, als penals, el CF L'Hospitalet.

   

  Els pròxims dies 7 i 14 d'octubre es jugarà la final autonòmica de la copa federació entre el CF Badalona i el CF Pobla de Mafumet, després que, aquest dimecres, els escapulats eliminessin, als penals, el CF L'Hospitalet.

  Encara no es coneix ni l'ordre, ni els horaris dels dos enfrontaments. En tot cas, Manolo González podrà seguint donant minuts als seus futbolistes menys habituals, com a mínim, en dos partits més. En el de dimecres passat van jugar el porter Marc Vito, els defenses Carroza, Tendillo i Perona, els extrems David Jiménez i Sergio Olmeda i els davanters Xavi Civil i Joan Grasa.

  L'Hospitalet, que portava un mínim avantatge del partit d'anada (2-1), es va avançar poc després de la sacada inicial, gràcies a un gol de Castell. Al cap de cinc minuts de començar la segona part Sergio Olmeda empatava, culminant una jugada de Jiménez, i, quan semblava que l'eliminatòria s'escapava, en el temps afegit, Alberto Carroza posava el 2-1. No hi va haver gols en la pròrroga i en els penals, després d'un empat a quatre en la primera tanda, el Badalona es va acabar imposant per 6-5. Josemi Perona va marcar el definitiu.-1. No hi va haver gols en la prórroga i en els penals, després d'un empat a quatre en la primera tanda, el Badalona es va acabar imposant per 6-5. Josemi Perona va marcar el definitiu.