Salva Maldonado: “L’Andorra ha fet incorporacions molt bones”

  0
  cunyao1.jpg

  24/09/2015 – El tècnic del FIATC Joventut parla del rival que el seu equip haurà de superar per classificar-se per la final de la Regal Lliga Catalana.

   

  El Palau d’Esports de Granollers viurà demà (18:30h) l’estrena oficial de la Penya 2015-2016, amb la disputa de la semifinal de la Regal Lliga Catalana entre el conjunt verd-i-negre i el MoraBanc Andorra.

   

  La plantilla i el cos tècnic verd-i-negre celebren que aquest any l’organització de la competició s’hagi fet pensant en el debut a la Lliga Endesa.

   

  “Les dues últimes temporades, tres dies després de la Lliga Catalana s’havia de debutar a l’ACB. Els jugadors tenien el cap a la Lliga Catalana, però quasi més a l’ACB”, reconeixia Salva Maldonado en la prèvia de la semifinal.

   

  “Ara tenim un marge de dues setmanes entre una competició i l’altra. Crec que és molt millor per tots i per la mateixa competició en si”, afegia l’entrenador del FIATC Joventut.

   

  Analitzant el rival de demà, Salva Maldonado deixava clar que el MoraBanc és un adversari amb un gran potencial, tant físic com tècnic. “L’Andorra ha mantingut el joc de l’any passat, sobretot a la línia exterior. Els homes exteriors importants continuen a l’equip”, advertia el tècnic verd-i-negre.

   

  Segons Maldonado, les incorporacions efectuades pel conjunt de Joan Peñarroya “són molt bones”. “Per dins han aconseguit fitxar Shermadini, Clark i Shawn, tres jugadors amb molt bon físic i experimentats”, declarava l’entrenador adrianenc.

   

  A la Regal Lliga Catalana, el FIATC Joventut mirarà de “fer servir com un punt a favor” el fet de conservar bona part del bloc del curs anterior. “Volem arribar a la competició oficial al nivell més alt possible”, recalcava Salva Maldonado.