Badalona, pol d’inserció sociolaboral per a persones en risc d’exclusió

  0
  19

  S’ha inaugurat al carrer de la Mora, al polígon industrial Badalona Sud, la nova delegació al Barcelonès de la Fundació Formació i Treball, en aliança amb la Fundació Llegat Roca i Pi. Amb aquest nou espai s’amplien les capacitats d’aquesta entitat per a la promoció de programes d’inserció laboral per oferir oportunitats d’accés al mercat laboral a les persones més vulnerables o en risc d’exclusió social. 

  A l’acte d’inauguració ha assistit l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, i el regidor de l’àmbit d’Hisenda, Recursos Interns i Personal, Manel Sorribas, entre altres. El director de la Fundació Llegat i Pi, Mijail Acosta i el codirector de la Fundació Formació i Treball, Xavier Puig, han explicat el funcionament de la nova delegació i els serveis que presten. 

  Un equip de 26 persones, de les quals 10 són treballadores i treballadors d’inserció social, treballen en aquest nou espai per impulsar programes de formació i d’inserció sociolaboral i acull activitats com el taller de Sant Isidre, on persones sense sostre duen a terme activitats productives i formatives. 

  No deixar ningú enrere 

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha assenyalat que “cal agrair aquesta sinergia entre la Fundació Formació i Treball i la Fundació Llegat Roca i Pi de Badalona per treballar en l’oferiment d’una segona oportunitat a les persones, com a Govern coincidim plenament amb aquest propòsit d’intentar no deixar ningú enrere”. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí