Albiol amenaça Alex Montornès amb una querella criminal

  0

  Xavier Garcia Albiol amenaça amb una querella criminal al primer tinent d’alcalde de Badalona, Alex Montornès, per denunciar la seva implicació en els papers de Pandora.

  Així ho ha comunicat Esquerra Republicana, emetent el següent comunicat:

  El passat 13 d’octubre es va fer públic, a través de diferents mitjans de comunicació, la vinculació de Xavier Garcia Albiol amb una societat opaca a Belize. En un primer moment, el Sr. Albiol ho va negar però desprès es va veure obligat a confirmar la seva existència per la pressió mediàtica.

  Arrel d’aquesta notícia, Esquerra Republicana Avancem va demanar la dimissió immediata del regidor del PP per considerar que la seva implicació, i la d’un regidor del seu govern, en paradisos fiscals l’inhabilitava per exercir un càrrec públic.

  El president d’Esquerra Republicana Badalona i actual primer tinent d’alcalde de la ciutat, Alex Montornès, ha denunciat públicament diverses vegades aquest escàndol i li ha exigit que deixi l’acta de regidor per responsabilitat amb la ciutat. En els darrer dies, el senyor Albiol ha enviat una notificació notarial al Sr. Montornès amenaçant-lo amb una querella criminal per aquests fets.

  En declaracions d’Alex Montornès “és intolerable en democràcia que algú intenti coartar la llibertat d’expressió, amenaçant amb querelles criminals. Tot i l’intent de censura, sempre denunciaré que gestionar una empresa off-shore en un paradís fiscal no és compatible amb l’exercici d’un càrrec públic”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí