Badalona posa en marxa un nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius

  0
  40

  L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius de la ciutat per garantir la seguretat de l’alumnat, les seves famílies i els treballadors. Des d’aquest dimarts 3 de novembre totes les escoles de la ciutat, públiques i concertades, disposen d’un Agent d’Accés Escolar que realitza tasques de suport a les entrades i sortides dels centres i que adapta la seva actuació a les necessitats de cada escola en funció de les seves característiques i demandes. D’aquesta manera, els nous agents desenvolupen funcions diverses com vetllar perquè es compleixi amb les mesures de distanciament social i seguretat establertes als accessos dels centres, vetllar per la seguretat viària o reforçar els controls que es fan a les escoles de neteja de mans i presa de temperatura corporal.

  Per posar en funcionament el nou servei de suport i vigilància als accessos dels centres educatius s’han contractat 56 persones que faran la funció d’agent. Totes les persones que formen part del servei aniran identificades per fer la seva feina i seran supervisades per tècnics de Protecció Civil i d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

  Els nous agents han rebut aquest dilluns 2 de novembre una formació a càrrec de tècnics municipals. Posteriorment, a la tarda, s’ha fet la presentació del servei a l’Institut escola Sant Jordi, situat al barri de Pomar. Durant l’acte l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha conversat amb els nous agents i ha valorat “la seva bona actitud i predisposició per desenvolupar aquesta important tasca amb la màxima professionalitat possible”.

  L’alcalde ha explicat que “aquest servei és una gran notícia per a Badalona, ja que millora la qualitat del servei dels nostres centres escolars i alhora permet entrar al mercat laboral i disposar de recursos a persones que ho necessiten, especialment en l’actual context de crisi”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí