Badalona, present al Dakar 2022

  0
  34
  ASM Motorsport

  La competició del Rally Dakar és la gran cursa anual que inaugura la nova temporada d’automobilisme a nivell mundial. Una carrera de màxim nivell i un impacte global immens.

  En l’edició d’aquest 2022, amb seu a Aràbia Saudí, Badalona també hi és present. L’equip ‘ASM Competición’, amb el pilot Xavi Foj al capdavant, ha triat l’empresa badalonina  ASM Motorsport perquè confeccioni el vehicle que ja explora les rutes del desert asiàtic.

  Aquesta empresa de Badalona té seu al barri de Pomar i està especialitzada en cotxes de ral·li i competició. El vehicle participant és un lleuger i àgil T3, un ASM Oryx T3 per ser exactes.

  ASM ha tingut històricament una gran presència, experiència i implicació al món dels ral·lis i en aquesta ocasió participa en la categoria prototip lleuger.

  Després de tres etapes, Foj i el seu copilot Àlex Sabater, CEO de ASM Motorsport, es troben entre les 30 primeres posicions de la modalitat.

  Francesc Térmens, al Dakar Classic

  D’altra banda, el badaloní Francesc Térmens també hi és present en la categoria Dakar Classic. El representant de Badalona hi participa amb un vehicle restaurat.

  El seu pare, Ramón Térmens, va guanyar el ‘Ral·li Faraones’ l’any 1986 i vol fer-li un homenatge amb la seva participació en l’edició d’aquest 2022.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí