La Cavalcada tindrà un espai per infants amb diversitat funcional

  0

  La Cavalcada de Reis de Badalona es tornarà a celebrar aquest dimecres 5 de gener amb diverses mesures sanitàries per tal de garantir la seguretat de tota la ciutadania. Seguint els protocols establerts, tots els participants i assistents a la celebració que tinguin més de sis anys hauran de portar posada en tot moment la mascareta.

  També es demana que sempre que sigui possible les bombolles de convivència es mantinguin juntes deixant la distància de seguretat amb les altres persones. Els membres de la comitiva reial, inclosos els tres Reis d’Orient, portaran també la mascareta.  A més, un dispositiu de 30 agents de Guàrdia Urbana s’encarregarà de la seguretat de l’esdeveniment i treballarà perquè aquestes mesures es compleixen.

  Els efectius policials comptaran amb la col·laboració d’una desena de voluntaris de Protecció Civil i dels tècnics municipals que participen en l’acte. Per fer més fàcil el compliment de les mesures sanitàries, en part del recorregut es retiraran contenidors per fer els carrers més amples. Amb l’objectiu d’evitar les grans aglomeracions i afavorir que la gent porti en tot moment la mascareta, enguany les carrosses dolces no llençaran caramels, ja que s’hauran repartit prèviament en tots aquests punts.

  Un espai adaptat

  Per a la Cavalcada d’aquest any, l’Ajuntament de Badalona ha reservat un espai per als infants amb diversitat funcional a la plaça de Josep Cortines des d’on podran gaudir de tota la cavalcada. Per afavorir l’organització d’aquest espai es demana que els acompanyants dels infants que estiguin interessats a ocupar aquesta zona s’apuntin trucant al telèfon 681 341 646 entre les 9 i les 14 hores i les 16 i les 18 hores.

  També hi haurà dues persones que interpretaran en llenguatge de signes, tant en castellà com en català, els missatges que es vagin difonent des de les carrosses. Els intèrprets, que estaran situats darrere de la comitiva del rei Baltasar, formen part de la Llar de Sords de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí