Badalona, present en un dels festivals de curtmetratge més prestigiosos del món

  0
  56

  FILMETS Badalona Film Festival ha estat convidat a participar al Festival Internacional de Clermont-Ferrand, un dels més prestigiosos del món en l’àmbit del curtmetratge i que s’està celebrant aquests dies en aquesta ciutat francesa. El director artístic de FILMETS, Agustí Argelich, ha explicat aquest migdia com s’està dissenyant la 48 edició del festival, que es farà del 21 al 30 del proper mes d’octubre.

  La presentació de FILMETS ha tingut lloc al ‘Meet The Festivals’, un apartat del certamen de Clermont-Ferrand on representants de diversos festivals de cinema donen a conèixer el seu festival. FILMETS ha estat l’únic festival de Catalunya que ha participat a les dues taules de presentació que s’han fet.

  En aquestes sessions de treball, al costat de FILMETS hi havia representants de festivals de curtmetratges del Regne Unit, Croàcia, Portugal, França, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Lituània, Suècia, Finlàndia i Colòmbia.

  En l’edició d’enguany del Festival Internacional de Curtmetratges de Clermont-Ferrand s’hi han inscrit més de 9.000 curtmetratges, la qual cosa dona una idea de la envergadura d’aquest festival francès.

  A més, la coproducció catalana ‘L’últim torero’, que es va estrenar a Badalona a la passada edició de FILMETS, ha estat un dels curtmetratges convidats al festival francès i es projectarà aquest divendres a la secció Focus on Spain, una antologia de curts espanyols dels darrers anys. Espanya és el país convidat d’aquesta 44a edició del Festival Internacional de Clermont-Ferrand.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí