Entra en funcionament l’ampliació horària de la unitat Omega

  0
  50

  Des d’aquesta setmana s’ha ampliat el Servei de reforç i d’intervenció planificada de la Guàrdia Urbana de Badalona. Dotada de 16 agents, dividits en dos torns de 8, el Servei Omega està operatiu des de les 2 de la tarda fins a les 6 del matí, ampliant 8 hores el seu anterior horari de patrullatge.

  Aquest Servei té entre les seves funcions reforçar la resta de patrulles de la Guàrdia Urbana, prestant els seus serveis tant per garantir la seguretat de la ciutadania com dels mateixos agents, i també pot ser emprat com a eina preventiva en situacions de risc. Com a novetat, la seva composició a partir d’ara és rotatòria, de manera que el poden integrar els diferents agents del cos que així ho vulguin. 

  L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que: “amb l’ampliació d’aquest Servei assegurem el reforç policial des de la tarda fins a la matinada, ajudant a garantir la seguretat dels veïns i les veïnes de Badalona”. D’altra banda, l’alcalde ha afegit que: “amb aquests reforç, tal com passa en altres municipis del nostre entorn, incrementem la nostra capacitat d’intervenció davant de fets delictius i millorem la mateixa seguretat dels agents perquè cal protegir també als qui ens protegeixen“. L’alcalde també ha avançat que per a respondre a les necessitats i a l’ampliació d’aquest Servei, l’Omega comptarà aviat amb un nou vehicle. 

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí