Badalona reclama la represa de la cerca a Hondures del petit Enoc

  0

  L’alcalde de Badalona ha enviat avui un comunicat oficial dirigit a l’ambaixador d’Hondures a Espanya, Norman García Paz, demanant la represa del dispositiu de cerca de l’Enoc Misael Pérez, un nen de 12 anys que va desaparèixer el passat 2 de desembre al seu país d’origen mentre es trobava visitant a la seva familia. El nen portava des del 2016 residint a Badalona i actualment estudiava 1r d’ESO a l’escola Rafael Alberti de Llefià. “Sol·licitem que no es desisteixi de la cerca per a trobar-ho sa i estalvi”, escrivia l’Àlex Pastor en aquesta carta.

  El passat 2 de desembre, el nen va desaparèixer enmig d’un atracament en què van morir el seu avi, el seu oncle, la mainadera i una veïna. 60 militars van començar a buscar-lo, però dies després, la cerca es va aturar. Les seves ties, que es troben aquí, ja ho han denunciat i, tant el centre educatiu com el veïnat del barri de Llefià s’han bolcat per donar suport a la família i intentar que Hondures reprengui les tasques de recerca d’aquest menor. La mare del menor, per altra banda, s’ha posat en contacte des d’Hondures amb la gent que està donant suport a la cerca aquí a Barcelona i ha demanat que busquin al seu fill.

  Per altra banda, el passat dilluns, representants del govern badaloní es van reunir amb el subdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto, per decidir què fer.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí