Reacció final insuficient (90-84)

0
    17
    Neno Dimitrijevic ha liderat la remuntada dels badalonins. / Penya.com

El Joventut ha perdut a Màlaga en el segon partit del Top 16 de l’Eurocup (90-84). Els badalonins, una autèntica muntanya russa, han arribat a perdre de 22 punts (61-39) però han reaccionat en els darrers 15 minuts de la mà d’un inspirat Neno Dimitrijevic (16 punts). Una remuntada estèril per impedir la derrota però que pot ser clau pensant en el “basket-average” i que deixa un millor regust després de la desfeta de València. Aquest cop els verd-i-negres no s’han deixat anar i han competit fins al final.

Els primers 25 minuts han tornat a evidènciar els problemes defensius de la Penya, que segueix patint en l’u contra u i acaba concedint massa bàsquets fàcils als rivals. Deon Thompson (11 punts de sortida i 23 al final del matx) ha furgat en la ferida en en el primer quart (22-12), amb una Penya encallada també en atac en una nit gris de Zisis i amb Prepelic de nou molt erràtic en el tir (12 punts però 1/7 triples).

Les pilotes perdudes (10 al primer temps i 18 en total) també han estat un llast i en el segon parcial els de Luis Casimiro han marxat de 16 punts, després d’un triple de Brizuela (33-17). L’aparició de Kanter (10 punts i 8 rebots), cada cop més productiu, ha donat oxigen als badalonins, que s’han refet amb un parcial de 3-12 (36-29). Tot plegat, però, ha estat un miratge i Deon Thompson, amb un triple gairebé sobre la botzina, ha tornat a castigar la defensa verd-i-negra (44-31).

En la represa, tot i un 0-7 de sortida (44-37), han arribat els pitjors moments per al conjunt de Carles Duran, que ha encaixat un parcial de 17-2 amb Deon Thompson i Jaime Fernández dinamitant el partit (61-39). S’albirava un nou daltabaix, però aquest cop l’equip no s’ha rendit, de la mà d’un Neno Dimitrijevic que ha agafat les regnes en atac. En dues ocasions la Penya s’ha acostat a només 5 punts (84-79 a 1:14 del final i 86-81 ja dins del darrer minut), però ha fet tard per capgirar el resultat d’un partit on cal destacar també els bons minuts d’Arturs Zagars. Per contra, Perrin Buford ha quedat fora de la llista de 12 i no ha jugat al Martín Carpena.

Stevic, fitxatge interior?

Oficialment no hi ha res, però s’especula que el veterà pivot serbi Oliver Stevic (2m04 i 35 anys) es convertirà en les pròximes hores en jugador de la Penya. Així ho ha anunciat el periodista Chema de Lucas a través del seu compte de Twitter, tot i que Carles Duran, qüestionat al final del partit als micròfons de Ràdio Ciutat de Badalona, no n’ha volgut parlar. Stevic estava jugant actualment al San Pablo Burgos amb un contracte temporal que va finalitzar fa uns dies i anteriorment també havia defensat la samarreta del Morabanc Andorra, el Bilbao i el Fuenlabrada.