Badalona rectifica un error material d’un Ple de fa 40 anys

  0
  20170530_204133.jpg

  31/05/2017 – Tot i que l'expedient era correcte, la transcripcio que es va fer aquell mes de juliol de 1977 era incorrecte, i no s'havia rectificat fins aquesta setmana.

  La complicació de l'administració pública deixa a vegades fets curiosos com el que ha viscut aquesta setmana el Ple municipal. Els grups municipals han votat unànimement la rectificació d'una transcripció d'una sessió de plens celebrada el juliol de 1977. Un error material referent a la construcció de la Llar del Pensionista situada al carrer de Coll i Pujol s/n.

   

  El Ministeri de Treball i Assumptes Socials va demanar a l'Ajuntament la formalització de la cessió de la finca, que es va acordar llavors, i el Servei de Patrimoni va observar un error. A l'expedient es parlava d'una parcel·la de 2.276 metres quadrats, però a la transcripció de l'acta del ple es recull 276 metres quadrats: una errada material a l'hora de transcriure l'acord aprovat a l'acta.

   

  Des de l'Ajuntamnt han posat fil a l'agulla per esmenar aquell error i que tots els documents estiguessin ajustats a la realitat. 40 anys després.