Badalona repeteix presència a la Fira Modernista de Barcelona

  0

  31/05/2013 – L'Ajuntament tindrà un estand propi per promocionar el patrimoni modernista de la ciutat, a més d'altra informació general.

  L’Ajuntament de Badalona participarà aquest cap de setmana a la IX Fira Modernista de Barcelona que se celebra des d’avui fins diumenge al carrer de Girona (entre l’avinguda de la Diagonal i el carrer de València), coincidint amb la Festa Major del barri de la Dreta de l’Eixample.

   

  El Departament de Turisme de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona participarà amb un estand en el qual col·labora l’empresa Evident, organitzadora de la Fira Modernista de Badalona que aquest any se celebrarà el cap de setmana del 8, 9 i 10 de novembre a la nostra ciutat.

   

  Els visitants que vagin a l’estand podran obtenir informació sobre el patrimoni modernista de Badalona. A més, a l’estand també es promocionarà la visita audioguiada pel centre històric, ara també en rus i amb codis QR; i s’oferirà informació general de la ciutat. D’aquesta manera es podran descobrir alguns dels espais del passat modernista i industrial badaloní. A més, es donarà informació turística general de la nostra ciutat, fent especial incidència al patrimoni romà del Museu de Badalona, les sortides en el quetx Ciutat Badalona i informació de les platges amb bandera blava del nostre litoral.

   

  A més, la Fira Modernista de Barcelona també oferirà un seguit d’activitats per a tots els visitants com jocs infantils, tallers, espectacles diversos, titelles, conferències o vehicles d’època.