Les entitats de cultura popular celebren 10 anys de vida amb activitats pels més petits

  0
  12
  coenbacu.JPG

  31/05/2013 – La Coordinadora d'Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana, amb un  total de 14 entitats, organitzen una gimcana infantil a la plaça Pompeu Fabra.

  La Coordinadora d'Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana (COENBACU TRAPOCA), que agrupa un total de 14 entitats de cultura tradicional de la ciutat, celebra enguany el seu 10è aniversari.

   

  Per commemorar la data se celebraran un seguit d'actes oberts a tothom, que també serviran per donar a conèixer les entitats de cultura tradicional que hi ha a Badalona.

   

  Un d'aquests actes serà la gimcana infantil ‘Som Cultura!’, que es celebrarà aquest dissabte de 17h a 20h a la Plaça Pompeu Fabra. Serà una activitat per nens i nenes de 4 a 14 i estarà oberta a tota la ciutat. Durant la gimcana, els nens i nenes que hi vulguin participar hauran de superar una sèrie de proves relacionades amb les entitats de cultura tradicional participants i, al final, se'ls hi atorgarà un diploma com a membres de la cultura tradicional i popular catalana de Badalona i un petit obsequi.

   

  La finalitat d'aquest acte es que els infants badalonins coneguin les entitats de cultura mentre s'ho passen d'allò més bé.